ik ben heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag en kan doen. Om dit te delen heb ik besloten om drie goede doelen te steunen. 

Ilogo.jpg

Make a memory

Ik heb al een paar keer een opdracht gekregen om een herinneringskist te maken voor ouders van een overleden kindje. Iedere keer ontroert me dit enorm. Het is me opgevallen dat de ouders zorg en aandacht besteden aan het kaartje en dat het kaartje voorzien is van foto`s van de stichting Make a Memory. Een prachtige foto reportage met voetjes van het kindje of de laatste kus van de ouders.

Nu blijkt dat deze stichting deze fotoreportage helemaal kostenloos maakt.

Geraakt door dit initiatief heb ik besloten om ieder maand een vast bedrag te doneren naar Stichting Make a Memory .

 

 

Boven de wolken

Boven de wolken, is een stichting die hetzelfde werk doet als Stichting make a memory. Omdat ik geregeld Belgische klanten heb met vraag naar een herinneringskist heb ik besloten om van iedere herinneringskist die naar Belgie wordt verstuurd, 2,50 euro te doneren per herinneringskist. 

 

 

 

Het vergeten kind.

1403714542_hetvergetenkind.jpg (300×300)

Na mijn steun aan stichting make a memory, steun ik nu ook het vergeten kind. Omdat ieder kind op de wereld recht heeft op een gelukkige jeugd. Als je jeugd goed is dan sta ja later sterk in het leven en weet je wat het is om liefde te krijgen en te geven. Dat is de basis van alles.

http://sintexpresstour.hetvergetenkind.nl

Spreekt voor zichzelf.

© 2008 - 2022 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel