Dat is altijd moeilijk om een kraamcadeau te vinden dat bij de ouders in de smaak valt. 

Je kan op internet rondneuzen en op pinterest vind je heel veel ideeën. 

Meestal wil je wel iets persoonlijks geven en dan ook nog het liefst iets unieks. 

Heb je al eens gedacht aan een geboortekist. De geboortekisten zijn er in verschillende maten en prijzen. Van klein naar heel groot. Een kleine geboortekist is handig om de allereerste kleine spulletjes in op te bergen. Zoals een afdruk van handje of voetje. Of het eerste haarlokje, eerste pakje of mutsje. Genoeg om de geboortekist mee te vullen. 

Wil je een geboortekist in de vorm van een schatkist, die hebben we in 4 maten. Van klein naar extra groot. 

Ook hier geldt voor de kleine voor kleine spulletjes en de extra grote voor heel veel spulletjes of voor nu te gebruiken als speelgoedkist. 

Je weet dat het kraamcadeau altijd in smaak zal vallen want de ouders hebben tenslotte zelf het kaartje uitgezocht. De geboortekist kan worden beschilderd met de afbeeldingen van het geboortekaartje. Maar wil je graag afbeeldingen van de babykamer op de geboortekist geschilderd hebben dan kan dat ook natuurlijk. Of kies je liever voor eenvoudig en wil je alleen een naam dan is dat ook mogelijk. De geboortekist kan gemaakt worden in bijna elke kleur en de naam in elk lettertype dat je wilt. Zo kan hij heel persoonlijk en uniek gemaakt worden. 

Heb je ideeën, maar weet niet goed hoe de geboortekist eruit komt te zien, dan kunnen wij altijd een voorstel maken en een schets als je wilt. 

 

 

 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel