Speelgoedkist S afmeting: L 36 CM x B 20 CM x H 29 CM

Speelgoedkist M afmeting: L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

Speelgoedkist L afmeting: L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

Speelgoedkist XL afmeting: L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

 

Heb je een leuk geboortekaartje ontvangen of uitgezocht en wil je daar iets blijvends van laten maken dan is een speelgoedkist met geboortekaartje een mooi artikel hiervoor. 

De exclusieve speelgoedkisten, zijn speelgoedkisten die beschilderd worden met gedetailleerde afbeeldingen. Of de zijkanten worden voorzien van afbeeldingen. Hiervoor is extra werk nodig en vandaar dat ze exclusief zijn.

Atelier Nanda probeert ook van iedere speelgoedkist een uniek exemplaar te maken, zodat je een ongeëvenaarde speelgoedkist ontvangt. One of a kind. 

Mocht je twijfelen of jouw afbeeldingen gedetailleerd zijn en wil je eerst een offerte ontvangen dan kan je een mailtje sturen naar info@ateliernanda.com

De exclusieve speelgoedkist  wordt vakkundig beschilderd met afbeeldingen van het geboortekaartje op deksel, voorkant en de zijkanten van de speelgoedkist.

De speelgoedkist krijgt eerst 1 laag grondverf, daarna 2 lagen acrylverf. Dan wordt de speelgoedkist beschilderd. Nadat ik foto's naar je hebt gemaild en ben je tevreden dan wordt de speelgoedkist afgewerkt met een vernis voor intensief gebruik.  

Twijfel je dan kan je een offerte aanvragen via info@ateliernanda.com 

De exclusieve speelgoedkist  is een perfect kraamcadeau om aan de kersverse ouders te geven. Het kraamcadeau zal zeker in de smaak vallen omdat de ouders het geboortekaartje zelf hebben uitgekozen. 

Wil je voor de nieuwe slaapkamer van je kind een passende speelgoedkist of bewaarkist dan kunnen we samen even kijken wat mogelijk is.  In principe is bijna alles mogelijk. Daardoor is een speelgoedkist ook een ideaal verjaardagscadeau. 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2021 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel