Artikel 6 van 10

Geboortekist maat M

€ 140,00 (inclusief btw)

De geboortekist met geboortekaartje wordt vakkundig beschilderd met een afbeeldingen van geboortekaartje op deksel en/of voorkant van de geboortekist. De geboortekist krijgt eerst 1 laag grondverf, daarna 2 lagen acrylverf. Dan wordt de geboortekist beschilderd. En daarna afgewerkt met een vernis voor intensief gebruik.  Zijn de afbeeldingen heel gedetailleerd dan kan er een meerprijs zijn, maar dit wordt altijd in overleg gedaan.

De geboortekist met geboortekaartje is een perfect kraamcadeau om aan de kersverse ouders te geven. Het kraamcadeau zal zeker in de smaak vallen omdat de ouders de geboortekaartje zelf hebben uitgekozen. 

Ook is het mogelijk om andere afbeeldingen op de geboortekist te laten schilderen. Zoals bijvoorbeeld van een favoriet stripfiguur of knuffel. In principe is bijna alles mogelijk. Daardoor is een geboortekist ook een ideaal verjaardagscadeau. 

De geboortekist met geboortekaartje heeft een horizontale v-groef belijning.

De opbergkist met geboortekaartje heeft een beveiliging. Je kan het houtje uit het stoere slot in de geboortekist plaatsen zodat het deksel niet kan dichtvallen.

Aan de zijkanten van de kist zitten uitsparingen, waardoor je ze gemakkelijk op kunt tillen.

Zo heb je alle spulletjes netjes opgeborgen in deze mooie  geboortekist met geboortekaartje van Atelier Nanda.

De geboortekist wordt gemonteerd verzonden, dus geen werk meer om in elkaar te zetten. De geboortekist wordt goed verpakt tijdens de verzending. 

 

Lengte
48 cm

Breedte
26 cm

Hoogte
36 cm

Materiaal
berken multiplex 8mm

Beschilderd
1 laag grondverf, 2 lagen acrylverf

Afwerking
vernis voor intensief gebruik

Onderhoud
schoonmaken met een vochtig doekje. Geen schuurmiddel

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel