SPEELGOEDKISTEN

 

Heb je interesse in een speelgoedkist maar weet je nog niet goed welke maat of wat je er op wilt. Dan vind je hier de informatie over de maten en de mogelijkheden.

De maten van de speelgoedkisten zijn 

speelgoedkist klein afmeting: L 36 CM x B 20 CM x H 29 CM

speelgoedkist midden afmeting: L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

speelgoedkist groot afmeting: L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

speelgoedkist extra groot afmeting: L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

 

SPEELGOEDKIST MET GEBOORTEKAARTJE 

Heb je een leuk geboortekaartje ontvangen of uitgezocht en wil je daar iets blijvends van laten maken dan is een speelgoedkist met geboortekaartje een mooi artikel hiervoor. Heeft het geboortekaartje een foto dan kan die door ons worden nageschilderd. 

De speelgoedkist met geboortekaartje wordt vakkundig beschilderd met afbeeldingen van het geboortekaartje op deksel en/of voorkant van de speelgoedkist. De speelgoedkist krijgt eerst 1 laag grondverf, daarna 2 lagen acrylverf. Dan wordt de speelgoedkist beschilderd. Nadat ik foto's naar je hebt gemaild en ben je tevreden dan wordt de speelgoedkist afgewerkt met een vernis voor intensief gebruik.  

Heb je een heel gedetailleerd kaartje en wil je graag heel veel afbeeldingen op de speelgoedkist dan kan wordt er een meerprijs berekend. Maar dit doen wij altijd in overleg. 

De speelgoedkist met geboortekaartje is een perfect kraamcadeau om aan de kersverse ouders te geven. Het kraamcadeau zal zeker in de smaak vallen omdat de ouders het geboortekaartje zelf hebben uitgekozen. 

Wil je voor de nieuwe slaapkamer van je kind een passende speelgoedkist of bewaarkist dan kunnen we samen even kijken wat mogelijk is.  In principe is bijna alles mogelijk. Daardoor is een speelgoedkist ook een ideaal verjaardagscadeau. 

SPEELGOEDKIST MET NAAM 

Ben je op zoek naar een eenvoudig stijlvolle speelgoedkist die past in jouw interieur dan hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. 

De speelgoedkisten met naam kunnen in verschillende kleuren worden geschilderd. Heb je zelf een kleur in gedachte dan is het mogelijk om de speelgoedkist in die kleur te schilderen. 

Ook wat betreft het lettertype, dat kan ook worden aangepast. 

SPEELGOEDKIST IN KLEUR

En wil je een speelgoedkist zonder tekst maar in een bepaalde kleur dan is dat ook mogelijk. Een leuk cadeau voor opa en oma die graag de speelgoedjes van hun kleinkinderen op een stijlvolle manier willen opbergen. 

Kortom heel veel opties. 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2020 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel