Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Beyond the woods

Laat originele geboortekaartjes maken!

Beyond The Woods bestaat uit twee jonge ontwerpers, Lisa Strijbosch (26) en Rosanne Groeneweg (30). De eerste ontmoeting vond plaats in een atelier op de Voorstraat, in de bruisende stad Utrecht. Gedurende deze periode is hun vriendschap ontstaan. Ze deelden niet alleen de werkruimte, maar ook dezelfde visie. Zowel Lisa als Rosanne waren eensgezind: het huidige aanbod van wenskaartjes was veel te tuttig. Kort daarna werd het bedrijf Beyond The Woods geboren.

 

De Stijl

De stijl van het ontwerpduo is erg herkenbaar. Rosanne is illustrator en tekent op een liefelijke, esthetische wijze. Sommige kaartjes lijken op een idyllische droom, waar je niet wakker uit wilt worden. Je waant je letterlijk in een sprookjesbos! De tekenstijl van Rosanne heeft een vriendelijke benadering, waardoor de kaartjes toegankelijk zijn voor een groot en divers publiek. Lisa is de andere helft van Beyond The Woods en is afgestudeerd als grafisch ontwerper. Ze werkt het liefst met Letters, illustraties en patronen. Strakke letters in combinatie met een dynamische, grafische achtergrond zijn vaak terug te zien in de kaartjes die Lisa ontwerpt. De afwisseling van beide ontwerpers veroorzaakt een fascinerend en betoverend effect. Door dit bedrijf in te schakelen weet je zeker dat je unieke geboortekaartjes in huis haalt voor je pasgeboren kindje!

 

De Makers

De dames studeerden alle twee aan een kunstacademie. Rosanne aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Lisa volgde een opleiding aan ArtEZ, een kunstacademie in Arnhem. Wat dit duo zo interessant maakt, is de duidelijke aanwezigheid van twee werelden die samenkomen. Lisa en Rosanne dachten hier blijkbaar hetzelfde over. Beyond The Woods is vrij snel ontstaan, vertelt Rosanne; “Toen we samen in het atelier zaten wisten we gewoon: we moeten onze krachten gaan bundelen!” De kunstacademies verschillen qua mentaliteit en uitwerking van elkaar, net zoals Lisa en Rosanne. De dames hanteren ieder een eigen stijl, maar juist door deze vervloeiing van stijlelementen komt het ontwerp op kaartjes volledig tot zijn recht. Genoeg redenen om een kijkje te nemen op de website!

 

Beyond The Woods 

Unieke geboortekaartjes 

© 2008 - 2023 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel