When you buy from a small business,

one actual persons does a little happy dance 

 

The actual person dat ben ik, Nanda

 

Laat ik mij eens even voorstellen.

Ik ben 2008 begonnen met Atelier Nanda. Het is begonnen als hobby en nu is Atelier Nanda  een bedrijf geworden waar ik iedere dag weer met veel plezier werk.

Omdat ik zoveel bestellingen krijg en ik het niet meer alleen kan doen werkt Irene van rondomvormen in opdracht van Atelier Nanda.

Medio 2020 heeft Irene naast haar werk van prachtige mozaiekwerken een nieuwe passie ontdekt in het beschilderen van Speelgoedkisten.

In opdracht van en in samenwerking met mij heeft Irene inmiddels ( medio mei 2021) al zo'n 150 speelgoedkisten met heel veel plezier mogen maken.  Een impressie van de opdrachten van Irene vind je op haar site .

Irene verzorgt inmiddels de speelgoedkisten met naam en een deel van de speelgoedkisten standaard

Ik beschilder de standaard speelgoedkisten en de exclusieve speelgoedkisten.

De exclusieve speelgoedkisten zijn hele gedetailleerde en bewerkelijke speelgoedkisten. Er gaat veel aandacht en tijd inzitten om een prachtig resultaat te krijgen. 

Irene en ik  zijn dankbaar dat Coronajaar 2020 voor ons óók een jaar is geweest waarin we elkaar hebben kunnen ondersteunen, aanvullen en groeien!  

En het is super fijn om samen met iemand te kunne sparren over je bedrijf en elkaar verder te helpen met het groeien van de business. 

Omdat Irene en ik er ons van bewust zijn dat dát in een periode van je leven soms even niet zo is, .....bijvoorbeeld omdat niet alle zwangerschappen lopen zoals gehoopt... steunt Atelier Nanda ook Stichting Make a memory en Boven de wolken. Iedere maand wordt er een donatie gedaan aan deze geweldige stichtingen.

Heb je vragen nadat je dit gelezen hebt dan kan je het contactformulier invullen. Heb je binnen 24 uur geen reaktie gehad, stuur dan even nog een berichtje want dan is er iets fout gegaan.

Niet tijdens onze vakantie, dan zijn wij even helemaal weg en zal er niet binnen 24 uur gereageerd worden. 

Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. En heb het geluk om de dingen te kunnen doen die mij gelukkig maken. Dit dankzij mijn klanten, daarvoor mijn hartelijk dank. 

Liefs Nanda. 

 

 

                                                                                                            

Disclaimer

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel