When you buy from a small business, two actual persons do a little happy dance 

The actual person dat ben ik, Nanda

 

Laat ik mij eens even voorstellen.

Sinds 2008 bestaat Atelier Nanda. Het is begonnen als hobby en nu is Atelier Nanda  een bedrijf geworden waar Nanda iedere dag weer met veel plezier werkt.

Medio 2020 heeft Irene naast haar werk van prachtige mozaiekwerken een nieuwe passie ontdekt in het beschilderen van Speelgoedkisten.

In opdracht van en in samenwerking met Nanda heeft Irene inmiddels ( medio mei 2021) al zo'n 150 speelgoedkisten met heel veel plezier mogen maken.  Een impressie van de opdrachten van Irene vind je op haar site .

Irene verzorgt inmiddels de speelgoedkisten met naam en een deel van de speelgoedkisten standaard

De meer exclusieve speelgoedkisten, prachtige en heel gedetailleerde of volledig handbeschilderde pareltjes zijn van de hand van Nanda. Ieder z'n expertise ;-) 

Wij zijn dankbaar dat Coronajaar 2020 voor ons óók een jaar is geweest waarin we elkaar hebben kunnen ondersteunen, aanvullen en groeien!  

Oh ja, ....en je kunnen uitleven in creativiteit en kunnen spelen in het leven, beschouwen wij als een voorrecht en is superfijn! Omdat wij er ons van bewust zijn dat dát in een periode van je leven soms even niet zo is, .....bijvoorbeeld omdat niet alle zwangerschappen lopen zoals gehoopt... steunt Atelier Nanda ook Stichting Make a memory en Boven de wolken. Iedere maand wordt er een donatie gedaan aan deze geweldige stichtingen.

En omdat Atelier Nanda vindt dat iedere kind een veilig en liefdevol huis moet hebben doneren wij ook aan het vergeten kind

Heb je vragen nadat je dit gelezen hebt dan kan je het contactformulier invullen. Heb je binnen 24 uur geen reaktie gehad, stuur dan even nog een berichtje want dan is er iets fout gegaan. Niet tijdens onze vakantie, dan zijn wij even helemaal weg en zal er niet binnen 24 uur gereageerd worden. 

Wij doen ons werk met veel liefde en plezier. We hebben het geluk om de dingen te kunnen doen die ons gelukkig maken. Dit dank zij onze klanten, daarvoor onze hartelijk dank. 

Liefs Nanda. 

 

 

                                                                                                            

Disclaimer

© 2008 - 2022 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel