When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance 

Dat actual person dat ben ik, Nanda

 

Leuk dat je in de webwinkel van Atelier Nanda terecht bent gekomen. Atelier Nanda bestaat al sinds 2008. In het begin begonnen als hobby is Atelier Nanda nu uitgegroeid tot een webwinkel met verschillende producten en diensten.

Nog iedere dag ga ik met plezier naar mijn atelier om mooie spullen voor mijn klanten te maken. Iedere dag vind ik inspiratie en krijg ik inspiratie van de mooie geboortekaartjes of de mooie verhalen achter een bestelling. Mijn agenda staat altijd vol en ik hoef me geen dag te vervelen er staat altijd een bestelling klaar die graag uitgeleverd wordt. 

Persoonlijk

Bijna alle artikelen kunnen persoonlijk worden gemaakt. Ze worden door mij met de handbeschilderd zoals de speelgoedkisten, geboortekisten, herinneringskisten, trouwkisten, bankjes en stoeltjes.  Door het persoonlijke contact kan in overleg een cadeau worden gemaakt dat helemaal aan je wensen voldoet.

Bijzonder

Bijzonder is dat speelgoedkisten met naam in bijna iedere kleur en lettertype gemaakt kunnen worden. De speelgoedkisten, geboortekisten, herinneringskisten,trouwkisten, bankjes en stoeltjes kunnen worden voorzien van afbeeldingen, deze worden met de handbeschilderd. Ook heeft Atelier Nanda eigen ontwerpen in haar assortiment.

Uniek

Zo krijg je een uniek cadeau geheel aangepast aan jouw wensen. In overleg komen we samen tot een mooi geheel. Alles wordt met liefde en passie gemaakt, service staat bij mij voorop. 

 

Heb je vragen nadat je dit gelezen hebt dan kan je het contactformulier invullen. Heb je binnen 24 uur geen reaktie gehad, stuur dan even nog een berichtje want dan is er iets fout gegaan. Niet tijdens mijn vakantie, dan ben ik even helemaal weg en zal er niet binnen 24 uur gereageerd worden. 

 

 Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. Ik heb het geluk om de dingen te kunnen doen die mij gelukkig maken. Dit dank zij mijn klanten, daarvoor mijn dank.

Liefs, Nanda

 

 

                                                                                                            

Disclaimer

© 2008 - 2021 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel