Speelgoedkisten met de hand beschilderd. 

Handbeschilderde Gepersonaliseerde Speelgoedkist - Perfect voor het Bewaren van Geboortekaartjes, Favoriete Speelgoed en Waardevolle Herinneringen

Met onze vakkundig handbeschilderde, gepersonaliseerde speelgoedkist kan een kinderschat niet alleen veilig worden bewaard, maar ook mooi worden uitgestald. Elke speelgoedkist is zorgvuldig gemaakt en prachtig geschilderd door ervaren mij.

Niet alleen upgraden we de opbergruimte van uw kind, we creëren ook unieke stukken die generaties lang kunnen worden gekoesterd. Met de naam en geboortedatum van het kind erop geschilderd, maakt dit product een uiterst persoonlijk en zinvol geschenk. Het kan ook worden gebruikt voor het bewaren van geboortekaartjes en andere belangrijke herinneringen. Onze speelgoedkisten zijn vakkundig ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, waardoor ze een charmante toevoeging zijn aan elke kinderkamer.

Atelier Nanda biedt uitzonderlijke klantenservice, begeleiding en nazorg.

Wij bieden verschillende gepersonaliseerde speelgoedkisten aan. 

1. De speelgoedkist met geboortekaartje

De kist wordt vakkundig beschilderd met afbeeldingen van het geboortekaartje op deksel en/of voorkant van de speelgoedkist.

De speelgoedkist krijgt  1 laag grondverf

2 lagen acrylverf.

Daarna wordt de speelgoedkist beschilderd met afbeeldingen. 

Is de speelgoedkist klaar dan mailen wij foto's voor goedkeuring.

De speelgoedkist wordt afgewerkt met een vernis voor intensief gebruik. 

Levering zo snel mogelijk. Maar wil je weten wanneer de speelgoedkist geleverd kan worden. Vraag dan even naar de actuele levertijd van onze speelgoedkisten 

Is het kaartje heel gedetailleerd en je wilt veel afbeeldingen op de speelgoedkist dan kies je de speelgoedkist deluxe. 

Twijfel je of de speelgoedkist standaard of een deluxe kist is stuur dan een mailtje naar info@ateliernanda.com voor een offerte.

De speelgoedkist met geboortekaartje is het perfecte kraamcadeau om aan de kersverse ouders te geven. Het kraamcadeau valt in de smaak omdat de ouders het geboortekaartje zelf hebben uitgekozen. 

Wil je voor de slaapkamer van je kind een passende speelgoedkist of bewaarkist dan kijken we samen wat mogelijk is.  Bijna alles is mogelijk. Een speelgoedkist is een ideaal verjaardagscadeau. 

Je kan hier bestellen.

We hebben de volgende maten in ons assortiment.

Speelgoedkist M afmeting: L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

Speelgoedkist L afmeting: L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

Speelgoedkist XL afmeting: L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

 

2. Speelgoedkisten met naam

Wij hebben verschillende modellen van stijlvolle speelgoedkisten in ons assortiment die bij je interieur passen. 

De houten speelgoedkisten worden in verschillende kleuren geschilderd.

Wij hebben een aantal standaard kleuren.

Tegen een meerprijs wordt een kleur op maat gemaakt. 

Ieder lettertype is mogelijk. 

Snelle levering. Levertijd 3 à 4 weken. 

 

We hebben de volgende maten in ons assortiment

Speelgoedkist M afmeting: L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

Speelgoedkist L afmeting: L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

Speelgoedkist XL afmeting: L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

Er is niets fijners dan een opgeruimde kinderkamer met onze gepersonaliseerde speelgoedkist.

Er is niets irritanters dan rondslingerend speelgoed. Met een speelgoedkist van Atelier Nanda heb je meteen een praktisch opbergmeubel voor in het begin alle babyspullen en later al de spellen, puzzels en boekjes. We hebben de speelgoedkisten in verschillende maten zodat er altijd een kist is die op de kinderkamer past. 

Wil je nu graag ook een speelgoedkist in de woonkamer, dan kan Atelier Nanda die helemaal aan jouw stijl en kleur aanpassen. En omdat de speelgoedkist op een vaste plaats staat kan je jouw kind leren om hun eigen speelgoed op te ruimen. 

Wat is er dan niet leuker dan een speelgoedkist met eigen naam. Zodat het kind weet daar moet al mijn speelgoedkist in. 

De gepersonaliseerde speelgoedkist is beschilderd, dus geen stickers, hierdoor is de kist  duurzaam en tijdloos voor elke babykamer of kinderkamer. 

Een houten speelgoedkist is een tijdloos item voor eerst de babykamer en later in de kinderkamer. De speelgoedkist kan helemaal worden aangepast aan de babykamer of kinderkamer. 

WAT IS DE LEVERTIJD VOOR EEN SPEELGOEDKIST?

De levering van de speelgoedkisten met naam is ongeveer 3 a 4 weken. Omdat alles met de handbeschilderd wordt duurt het even, maar dan heb je ook een uniek en persoonlijk iten in de babykamer of kinderkamer. 

Enthousiast geworden?

Op onderstaande links kom je op de pagina's van de speelgoedkisten terecht. Of je nu een gepersonaliseerde kist met allen naam wilt of een speelgoedkist met geboortekaartje. Bij Atelier Nanda vind je altijd wel iets naar jouw smaak. En anders maken wij het naar jouw smaak. 

 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel