De speelgoedkist kan beschilderd worden met afbeeldingen van het geboortekaartje. Als je interesse hebt dan kan je een mailtje sturen met afbeeldingen van het geboortekaartje. Wij maken dan een voorstel hoe de kist eruit komt te zien. Wil je graag een schets dan is dat mogelijk. 

Na goedkeuring van ontwerp wordt de bestelling geplaatst en de bestelling ingepland. We streven naar een levertijd van 6 a 8 weken, maar als het extreem druk is kan de levertijd langer zijn. Dus informeer eerst altijd even naar de levertijd als de speelgoedkist voor een bepaalde tijd geleverd moet worden. 

Zodra de bestelling aan de beurt is  krijgt de speelgoedkist een laag met grondverf. Daarna wordt de speelgoedkist geplamuurd en geschuurd. 

De speelgoedkist krijgt 1 laag verf in de kleur die gewenst wordt. De verf die wij gebruiken is acrylverf. Dit is beter voor jullie,het mileu en voor ons. 

Is de eerste laag droog dan wordt de tweede laag aangebracht. En daarna begint het beschilderen van de afbeeldingen. Dit duurt ongeveer 1 week afhankelijk van de hoeveelheid afbeeldingen en de detaillering van de afbeeldingen. 

Zodra de speelgoedkist is beschilderd, mailen wij foto's naar je voor goedkeuring. Is de speelgoedkist goed gekeurd, dan wordt hij afgewerkt met een parketlak voor intensief gebruik. Wij gebruiken lak voor intensief gebruik zodat de speelgoedkist tegen een stootje kan. 

Daarna wordt de speelgoedkist goed en vakkundig ingepakt en verstuurd met GLS.

 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel