Speelgoedkist klein afmeting: L 36 CM x B 20 CM x H 29 CM

Speelgoedkist midden afmeting: L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

Speelgoedkist groot afmeting: L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

Speelgoedkist extra groot afmeting: L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

 

Heb je een leuk geboortekaartje ontvangen of uitgezocht en wil je daar iets blijvends van laten maken dan is een speelgoedkist met geboortekaartje een mooi artikel hiervoor. Heeft het geboortekaartje een foto dan kan die door ons worden nageschilderd. 

De speelgoedkist met geboortekaartje wordt vakkundig beschilderd met afbeeldingen van het geboortekaartje op deksel en/of voorkant van de speelgoedkist. De speelgoedkist krijgt eerst 1 laag grondverf, daarna 2 lagen acrylverf. Dan wordt de speelgoedkist beschilderd. Nadat ik foto's naar je hebt gemaild en ben je tevreden dan wordt de speelgoedkist afgewerkt met een vernis voor intensief gebruik.  

Heb je een heel gedetailleerd kaartje en wil je graag heel veel afbeeldingen op de speelgoedkist kies dan voor de exclusieve speelgoedkist. De exclusieve speelgoedkist wordt rondom beschilderd met afbeeldingen van het geboortekaartje. 

De speelgoedkist met geboortekaartje is een perfect kraamcadeau om aan de kersverse ouders te geven. Het kraamcadeau zal zeker in de smaak vallen omdat de ouders het geboortekaartje zelf hebben uitgekozen. 

Wil je voor de nieuwe slaapkamer van je kind een passende speelgoedkist of bewaarkist dan kunnen we samen even kijken wat mogelijk is.  In principe is bijna alles mogelijk. Daardoor is een speelgoedkist ook een ideaal verjaardagscadeau. 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel