In 7 stappen naar een speelgoedkist.

 

Wat gaat er vooraf voordat de speelgoedkist met geboortekaartje wordt afgeleverd. 

1. Contact

Meestal is er eerst mail contact over de prijs en/of levertijd. 

Na de ontvangst van een geboortekaartje via de mail of via de post. Maak ik een voorstel. Wat is er mogelijk en wat is de prijs die daarbij hoort. Is het een gewoon niet te gedetailleerd kaartje dan gelden de standaard prijzen. Wil je meer afbeeldingen dan kunnen we kijken wat er mogelijk is om een exclusieve speelgoedkist te maken. Dan worden de zijkanten ook mee beschilderd. Is de opdrachtgever tevreden dan gaan we over tot bestellen. 

 

 

2. Bestelling

De bestelling komt binnen en dan wordt hij ingepland. Wij streven naar een levertijd van 6 a 8 weken. Is het heel druk dan kan de levertijd langer worden, maar dat hoor je van tevoren. En wil je snel geleverd hebben dan kunnen we tegen een meerprijs sneller leveren. 

3. Schilderen

Na ongeveer 4 weken gaan we de speelgoedkist gronden, plamuren en schuren. De kist wordt in de kleur geverfd van het kaartje. Dit in 2 lagen om een mooie intense kleur te krijgen. Daarna opzij gezet om beschilderd te worden. Dit duurt 1 a 2 dagen afhankelijk van de afbeeldingen. 

4. Kist is klaar.

De kist is beschilderd. Nu worden er foto's gemaakt en naar de klant gemaild. Bij goedkeuring gaan we de speelgoedkist vernissen. Is de kist droog dan kan hij worden opgestuurd. 

5. Inpakken.

Het inpakken, dat is een hele klus om dat goed te doen. De pakketdiensten gaan niet voorzichtig met de pakketten om. Ook al wordt heel de doos voorzien van plaktape met BREEKBAAR, ze gooien met de pakketten. De speelgoedkist wordt ingepakt in een dikke laag folie. In de hoeken en op de kist stootkussens. Zodat de speelgoedkist vast in de doos zit. 

6. Ophalen GLS

Gls zorgt voor de verzending. Over het algemeen ben ik heel tevreden over GLS. Je ontvangt van GLS een mailtje met een track& trace code. Binnen 24 uur kan je de afleverdatum veranderen of kiezen voor een afhaalpunt. 

7. Aankomst

Na het uitpakken hoop ik dat de klant heel te tevreden is en dat ik ze vaker in de webwinkel mag verwelkomen. 

Wij leggen in ieder geval al onze liefde en energie erin om een zo mooi mogelijke speelgoedkist af te leveren. En dit doen we sinds 2008. Er zijn al heel veel speelgoedkisten en geboortekisten geleverd in Nederland, Belgie en Duitsland. En wij hopen dit ook nog heel lang te mogen doen. 

Eerst deed ik alles alleen, maar sinds 2020 doe ik het samen met Irene. Zij beschilderd de speelgoedkisten met naam en veel van de standaardkisten. En ik schilder de complexen kisten, daar ligt ook mijn passie. 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel