Leuk dat je interesse hebt in een speelgoedkist. 

Ik snap dat het misschien een beetje overweldigend is om te bestellen. Maar ik hoop je hier duidelijk uit te leggen hoe ja kan bestellen. 

1. Je kan een mailtje sturen.

Je kan een mailtje sturen naar info@ateliernanda.com met een foto van het geboortekaartje.Ik kijk dan wat er mogelijk is en maak een offerte voor een speelgoedkist standaard en eventueel van een speelgoedkist exclusief. 

Ben je tevreden over het voorstel en de prijs dan kan de bestelling geplaatst worden. 

2. Bestelling plaatsen in webwinkel.

De bestelling kan geplaatst worden aan de hand van de link die ik meestuur in de mail. Of je kan rechtstreeks een bestelling plaatsen in de webwinkel. Lukt dat nou niet, dan mag je jouw adresgegevens en/of eventueel afleveradres mailen. En duidelijk jouw wensen vermelden in de mail. Dan kan ik voor jou een bestelling in de webwinkel plaatsen. 

3. Bestelling is geplaatst

Als de bestelling is geplaatst dan wordt hij ingepland.

Het liefste werk ik met het originele kaartje i.v.m. de kleuren. Die kunnen op een beeldscherm anders overkomen. De kleuren kunnen naderhand niet meer worden aangepast.

Zodra ik het originele kaartje heb ontvangen neem ik nog even contact op per mail.  En ongeveer 6 a 8 weken daarna is de kist klaar. 

4. Bestelling klaar.

Is de bestelling klaar dan mail ik foto's van het artikel. Ben je dan tevreden dan wordt het artikel naar je opgestuurd of je kan het ophalen. 

© 2008 - 2024 Atelier Nanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel